Střední škola teleinformatiky, Ostrava, p.o. +420 596 912 253

Volejbal hoši a dívky

Dne 8. 10. 2024 se na SH SPŠEI konal turnaj ve volejbalu SŠ smíšených družstev, tzv. „smíšenek“, kdy po celou dobu hry musí být na hřišti min. 2 dívky. Naše děvčata a hoši skončili po remíze 1:1 s 1st International School of Ostrava a porážce 0:2 s favority ze školy AHOL na pěkném 3. místě.

Naopak družstvo hochů si bez potíží poradilo s OA Mariánské Hory 2:0 a s domácím družstvem SPŠEI vybojovali cennou remízu 1:1, která nám při dostatečném počtu získaných míčů v celém turnaji zaručovala 1. až 2. místo a tedy i postup do okresního finále dne 18. 10. 2024.

Žákyně a žáci předvedli velmi bojovný, obětavý výkon ve všech utkáních, kdy museli v utkání tzv. otáčet skóre. Mnozí žáci a žákyně se naučili volejbal jen v hodinách TV, popř. v kroužku volejbalu, a za to mají můj obdiv. Děkuji všem žákům za vzornou reprezentaci školy.

Seznam žáků:

Edita Zbořilová, Anastasia Stoyanova, Matěj Strakoš, David Kubečka, Daniel Naivert, Tomáš Winkler, Tomáš Bartko, Petr Martiník, Jan Kubánek, Vojtěch Marynčák, Petr Harazim, Alexandr Lučev, Jáchym Hořenek, Jan Rezner, Ondřej Smělík, Patrik Doležílek, Tomáš Martiník a Lukáš Hubert.

Mgr. Michal Koníček